Ny tävling, nya sponsorer

Hallå!

Just nu sitter vi i ett rum fullt med böcker, pennor, pärmar... Och en telefon, absolut en telefon. Just nu letar vi efter sponsorer till resa, mat, boende osv till den nya tävlingen. Så vi ringer till gamla sponsorer och rapporterar hur det har gått i den förra tävlingen och undrar ifall de vill sponsra oss igen...
Pengar direkt! 500kr från Kinnarps, tack så mycket!
Vi försöker marknadsföra oss så mycket som möjligt (och även våra sponsorer) och för att visa respekt ringer vi även och tackar för stödet vi har fått. Våra sponsorer finns i menyn om ni är nyfikna ;)

Och till robotsnacket, igår satt Martin och Ellinor och satt fast med roboten, de kunde inte lösa några problem som uppstod vid programmeringen...
Sedan kom underbara Lisa som en räddare i nöden med sitt stöttande och pepp, så snart är vi färdiga med hela sista programmet, underbart!
Och som vanligt, glömmer jag en USB-sladd till mobilen så att jag enkelt kan föra över bilder, så ni får se bilder senare ;)

Ha det bra!

/Jojjo

EDIT: Nu har vi även fått pengar från Kyosho, och vi tar och ger marknadsföring från/till dem :D
De ville gärna ha en plansch på oss som de ska sätta upp i butiken och vi kommer också få en plansch från dem från marknadsföringen!
Kommentarer
Postat av: Haidi Jakobsson

Godmorgon, hoppas du har en trevlig tisdag :)

2011-11-22 @ 09:42:02
URL: http://haidisblog.se
Postat av: The Mashed Tomatoes

RE: Haidi Jakobsson



Tack detsamma :)

2011-11-23 @ 14:55:38
URL: http://theenumberr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0