Vi har vunnet!



Nyckeln till Norge


Vi, The Mashed Tomatos, ska åka från Karlstads tävling... till den Skandinaviska tävlingen i Gjövik i Norge! När det var prisutdelning visste vi att vi skulle få minst en pokal från robotkörningen eftersom vi hade kommit till final på robotkörningen, men vi visste inte om vi hade kommit etta eller tvåa, det redovisade domarna när de skulle dela ut pokalerna. Hur som helst, när han presenterade 2:a pris till Helenaskolan 1, eller var det 4... aja hur som helst stod vi där, helt förvånade (eller inte alla då, vi hade känslan ändå att vi ´skulle vinna robotkörningen9 och hämtade sedan ut vårat första pris i robotkörning. Det kändes helt otroligt! Förra året vann vi också det priset, och det är så himla stort att stå där framför alla lag och ta emot pokalerna gjorda av lego.

Sedan, var det dags för att få teknik-, marknadsförings-, samarbets-, och forskningspriset. Vi blev nominerade till alla av dem, och vann alla förutom samarbetspriset! Helt otroligt! Samarbetspriset gick till Guldmössorna, grattis!
Sedan, slutligen, dags för Championpriset. Det största priset som man kan få, eftersom då räknas helheten in. Har roboten chans att få höga poäng i nästa tävling? Har de en bra teorilösning? Har de ett bra samarbete och kan de marknadsföra sin lösning och laget på ett bra sätt?
Det, mina vänner, vann vi. Och vi blev så glada. Tack Karlstad för en underbar tävling!
När man vinner Championpriset, vinner vi inte bara en pokal, utan en resa till Norge för att tävla i den Skandinavia tävlingen! Vi åker om några veckor, så det är tight om tid att hitta sponsorpengar till resan, boende, mat osv. Men vi kommer skriva i bloggen för att marknadsföra oss, och för att följa vår resa genom First Lego League. Bilder från tävlingsdagen kommer senare. 
Tack så mycket för allt! ♥

Med Hjärtliga Hälsningar

The Mashed Tomatoes
Jojjo
Kommentarer
Postat av: Elin från FLL laget nördstop

Grattis till vinsten!

2011-11-13 @ 08:03:17
URL: http://eeaa.webblogg.se/
Postat av: Johanna

RE: Elin:



Vi har varit med två gånger förut i FLL, varav de senaste har varit i Karlstad, den första gången i Skövde :) förra året tävlade vi som Boom Boom Splash och vann första pris i robotkörning samt andra pris i teori. Tack så mycket förresten! (svarar på förra frågan i inlägget med :p

2011-11-14 @ 10:34:47
URL: http://theenumberr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0